Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Tarieven en openingstijden

Prijslijsten

Download hier de prijslijst voor de honden- en kattenopvang inclusief een nacht.

De prijs voor dagopvang bedraagt 13,- per dag. Het is mogelijk om een dagopvangkart aan te schaffen. U betaalt hiervoor vooraf €110,-  en uw hond kan dan 10x bij ons komen spelen. U bespaart zo €20,-

Onze prijzen zijn inclusief extra verzorging, reserveringskosten en 21% BTW.

Wij rekenen geen extra kosten voor het meegeven van eigen voer, het geven van medicijnen of als uw huisdier niet te plaatsen is met andere dieren. Geeft uw medicijnen mee? Dan graag iets meer dan nodig is voor het gehele verblijf.

Wassen
Aangezien onze speelweides zijn voorzien van gras, kan het gebeuren dat uw hond niet helemaal schoon blijft bij slecht weer. Wilt u uw hond 100% schoon mee naar huis nemen, dan kunt u ons dit laten weten. De prijslijst voor het wassen kunt u hier downloaden. De prijzen zijn incl. 21% BTW. Wij kunnnen uw hond alleen schoon gewassen mee geven als u hem of haar tussen 16:30 uur en 17:30 uur komt ophalen. In de ochtend hebben wij helaas geen tijd om te wassen.

Brengen
ma t/m za van 10:30 – 11:30 uur.
Voor de dagopvang gelden andere brengtijden: tussen 7.45u en 7.55u of tussen 10.30u en 11.30u.
Zondag kunt u uw hond niet komen brengen.

Ophalen
ma t/m za van 10:30 - 11.30 of tussen 16:30 - 17:30 uur.
Op zondag kunt u alleen ophalen tussen 16:30 en 17:30 uur.

Op 25 december 31 december en 1 januari zijn wij gesloten. Er zijn dan geen haal- en brengmogelijkheden.

Bezichtiging
Het bezichtigen van Burgers Dierenhotel Egmond is mogelijk tijdens openingstijden (behalve op zondag en in de schoolvakanties). Wij stellen het op prijs als u ons van tevoren laat weten wanneer u wilt komen.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite