Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Info

Locatie
Burgers Dierenhotel Egmond is landelijk gelegen op een ruime locatie aan de Hoeverweg 27 in Egmond aan den Hoef. De Hoeverweg is de hoofdweg tussen Alkmaar en Egmond. Het dierenhotel is met de auto bereikbaar op circa 35 minuten rijden vanaf Amsterdam. Vanaf Haarlem bereikt u ons dierenhotel in ongeveer 30 minuten. Burgers Dierenhotel Egmond biedt uw huisdier voor langere tijd opvang aan. Ook is dagopvang mogelijk.

Certificering
Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Inentingen
Wij vragen u vriendelijk uw dier te laten inenten voordat u uw huisdier bij ons komt brengen.

Wilt u ook het inentingsboekje of het Europees dierenpaspoort meenemen? Het is belangrijk uw dier jaarlijks te laten inenten tegen veel voorkomende ziektes. De hond of kat bouwt zo antistoffen op, die de kans op ziekten verminderen. Daarom vragen wij u  vriendelijk uw dier te laten inenten voordat u uw huisdier bij ons komt brengen. Als dat niet tot de mogelijkheden behoort, dan kunt u ons vragen uw dier te laten inenten.

Wilt u het inentingsboekje of het Europees dierenpaspoort meenemen?

Inentingen honden
Wanneer uw hond bij ons komt logeren, moet hij/zij over de volgende enting beschikken:

  • De jaarlijkse cocktailenting.
  • De kennelhoest-enting via de neus (1 jaar geldig). Deze herkent u aan het Nobivac KC-sticker in uw dierenpaspoort of de Bronchi-Shield.
    óf de Versican Plus Bp Oral druppels in de bek. Deze zijn ook 1 jaar geldig.

Beide entingen mogen niet ouder zijn dan een jaar en moeten uiterlijk een week voor het verblijf worden gegeven. Mocht uw hond voor het eerst zijn geënt of heeft hij lange tijd geen entingen gehad dan dienen de entingen drie weken voor het verblijf te zijn gedaan. Met een geldige titerbepaling gaan wij ook akkoord, mits deze niet ouder dan drie maanden is.

Let op: de Eurican Pneumo prik (kennelhoest) is maar drie maanden geldig.

Inentingen katten
Wanneer uw kat bij ons komt logeren, moet hij/zij over de volgende enting beschikken:

  • Katten- en niesziekte enting. Deze enting mag niet ouder zijn dan een jaar en moet uiterlijk een week voor het verblijf worden gegeven. Mocht uw kat voor het eerst zijn geënt of heeft hij lange tijd geen entingen gehad dan dienen de entingen drie weken voor het verblijf te zijn gedaan.

Geen huisvesting
- Helaas kunnen wij uw huisdier geen onderdak bieden als deze loops of krols is en/of als deze niet voldoende geënt is.
- Pittbullachtigen en vechthonden plaatsen wij niet i.v.m. te grote risico's voor andere honden.
- Pups (honden jonger dan 12 maanden) nemen wij ook niet aan. Voor pups is het namelijk moeilijk om hun rust te behouden als ze samen met andere dieren verblijven, wat tevens ook niet bevorderlijk is voor de gewrichten en kunnen zij tevens gemakkelijk ongewenst gedrag aanleren.

Dierenarts
Om uw dier zo goed mogelijk te kunnen verzorgen, maken wij bij calamiteiten zo veel mogelijk gebruik van uw eigen dierenarts. Is dit niet mogelijk, dan benaderen wij, in overleg met u, een andere dienstdoende dierenarts. De kosten die de dierenarts rekent voor de behandeling van uw huisdier, brengen wij altijd aan de eigenaar van het zieke dier in rekening. Wij brengen u geen bijkomende kosten in rekening voor het extra werk dat wij uitvoeren voor de verzorging van de patiënt.

Dagopvang
Het is een prettige gedachte te weten dat uw huisdier niet urenlang alleen thuis hoeft te zitten. Wilt u een gezellig dagje uit? Of is er misschien een andere reden dat u een dagje onderdak voor uw huisdier nodig heeft? De dagopvang van Burgers Dierenhotel Egmond biedt voor uw hond of kat de ideale oplossing. U komt uw huisdier ‘s morgens brengen en aan het eind van de middag weer ophalen. De tijden voor dagopvang zijn in overleg. U kunt uw hond in de ochtend brengen om 07:55 uur of tussen 10:30 en 11:30 en weer ophalen tussen 16:30 en 17:30 uur. Bel of e-mail gerust voor meer informatie.

Bezichtiging
Het bezichtigen van Burgers Dierenhotel Egmond is mogelijk tijdens openingstijden (behalve op zondag en in de schoolvakanties). Wij stellen het op prijs als u van tevoren even laat weten wanneer u wilt komen.

Betaling
U kunt bij ons betalen met pin of contant. Wilt u liever per bank de rekening betalen? Dat kan dit uiteraard. U kunt uw rekening voldoen op bankrekening: NL52RABO 0159 1581 92.

Graag onder vermelding van:

  • Naam huisdier
  • Achternaam waarop de reservering staat
  • Gereserveerde periode

Zo weten wij om welke reservering het gaat.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite