Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Katten

Verblijf
Uw kat is in onze kattenkamers van harte welkom. Wij hebben deze kattenkamers gezellig ingericht, waardoor uw kat zich prima thuis zal voelen. De kattenkamers beschikken ook over een buitenruimte. Uw kat heeft de mogelijkheid lekker te spelen. Daarnaast kan hij ergens een rustig plekje opzoeken om een tukje te doen. De hele dag staat de radio zachtjes aan op de achtergrond, om zo het thuisgevoel voor uw dier te versterken.

Rustig wennen
Wanneer u uw kat komt brengen, dan verblijft uw dier de eerste dag in een kenneltje. Op deze manier kan uw kat acclimatiseren en kunnen wij uw dier beter in de gaten houden. Als wij merken dat uw kat goed gegeten heeft en zijn behoefte heeft gedaan, dan mag uw huisdier loslopen tussen alle kattenvriendjes.

Voeding
In een hotel hoor je goed eten te krijgen. Daarom serveert Burgers Dierenhotel Egmond uw kat brokken van Royal Canin. Deze voeding is inbegrepen bij het dagelijkse tarief. Wilt u dat we de eigen dieetvoeding geven dan rekenen we hiervoor €1,- extra per dag.

Dieetvoeding
Heeft uw kat dieetvoeding nodig, neem deze dan mee. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw kat het voer op de juiste wijze en tijdstippen krijgt toegediend. We rekenen we hiervoor €1,- extra per dag. Uw huisdier heeft 24 uur per dag de beschikking over vers water.

Medicatie
Een goede medische zorg staat bij ons hoog in het vaandel. Gebruikt uw kat medicatie? Neem deze dan gerust mee, zodat wij tijdens uw afwezigheid voor een juiste toediening kunnen zorgen. We rekenen we hiervoor €1,- extra per dag.

Katten met suikerziekte kunnen wij helaas niet aannemen. Uit ervaring is gebleken dat het verblijf voor deze dieren teveel stress oplevert. Stress is van invloed op de suikerspiegel van katten. Wij hebben hier geen goede ervaringen mee.

Vachtverzorging
Wij kammen en borstelen de katten regelmatig. Zo proberen wij haarballen en klitten te voorkomen. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Entingen
Wij vragen u uw dier in te laten enten, voordat uw huisdier bij ons komt logeren.

De enting die nodig is:

  • Enting tegen katten- en niesziekte.

Deze enting mag niet ouder zijn dan een jaar en moet uiterlijk een week voor het verblijf worden gegeven. Als de kat lange tijd niet geënt is of hij is voor het eerst geënt dan graag drie weken van tevoren. De titerbepaling bij katten kunnen wij helaas niet accepteren.

Krols
Indien uw kat krols moet worden, kunnen wij deze helaas niet huisvesten in ons hotel. Dit levert teveel onrust op voor de andere hotelgasten. Mocht u kat toch onverhoopt krols worden op het moment dat deze bij ons verblijft, dan dient uw kat per direct opgehaald te worden.

Meenemen bij aankomst
Wanneer u uw kat bij ons komt brengen, wilt u dan de volgende bescheiden en informatie meenemen?

  • Een geldig inentingsbewijs.
  • Eigen(dieetvoeding (indien nodig).
  • Medicijnen (indien nodig).
  • Telefoonnummer van contactpersoon.

Om zoekraken te voorkomen, wordt het reismandje mee teruggegeven.

Verblijf reserveren
U kunt uw reservering maken via ons online reserveringsformulier op deze website.

Wij adviseren u vóór de schoolvakanties tijdig te reserveren.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite