Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Onze mensen

Dirk Burger

Burgers Dierenhotel Egmond bestaat sinds 1977 en is opgericht door Johan en Leidy Burger. Hun zoon Dirk Burger is tot volle tevredenheid van Johan Burger sinds 2014 werkzaam tot en heeft inmiddels het roer overgenomen. Hij is in de zaak gestapt om zo de voortgang van het bedrijf te garanderen.

Dirk heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op een goede manier met dieren om te gaan. Hij leeft voor de dieren en is zeven dagen per week, dag en nacht, bereikbaar voor uw lievelingsdier.

Jolijn

Jolijn is vliegende kiep bij Burgers Dierenhotel en neemt altijd haar eigen hond mee. Naast het verzorgen van de dieren houdt zij zich bezig met de website en andere aanverwante zeken rondom ons dierenhotel.

Senna

Senna is na haar stage periode in 2017 bij ons blijven werken in de weekenden en schoolvakanties. Sinds 2019 heeft ze haar diploma Bedrijfsleider Dierenverzorging niveau 4 gehaald en is ze één van de vaste medewerkers van Burgers Dierenhotel. Vanaf kleins af aan wist ze dat ze met honden en katten wilde werken. Ze voelt zich goed bij de dieren, en zij bij haar. Daarom vind ze het werk zo leuk. Naast het werk bij het dierenhotel heeft ze nog een eigen bedrijf.

Camille

Camille werkt sinds juni 2023 bij Burgers Dierenhotel. Het werken met honden en katten geeft haar veel plezier. Van jongs af aan greep zij elke kans om honden in de buurt uit te kunnen laten. Thuis heeft zij Tara haar 16-jarige kat die nog jong van geest is. in 2019 heeft zij haar diploma Dierverzorging niveau 2 behaald. In de tijd dat zij bij ons dierenhotel werkt heeft ze al veel honden en kattenvriendjes gemaakt.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite