Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Onze mensen

Dirk Burger

Burgers Dierenhotel Egmond bestaat sinds 1977 en is opgericht door Johan en Leidy Burger. Hun zoon Dirk Burger is tot volle tevredenheid van Johan Burger sinds 2014 werkzaam tot en heeft inmiddels het roer overgenomen. Hij is in de zaak gestapt om zo de voortgang van het bedrijf te garanderen.

Dirk heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op een goede manier met dieren om te gaan. Hij leeft voor de dieren en is zeven dagen per week, dag en nacht, bereikbaar voor uw lievelingsdier.

Senna

Na haar stage afgelopen jaar is Senna gelukkig bij ons gebleven. Zij werkt in de vakanties meerdere dagen en is op zaterdag onze vaste kracht. Senna is bezig met de opleiding dierenverzorgster bij het Clusius College in Alkmaar en is gek op dieren.

Jolijn

Jolijn is vliegende kiep bij Burgers Dierenhotel en neemt altijd haar eigen hond mee. Naast het verzorgen van de dieren houdt zij zich bezig met de website en andere aanverwante zeken rondom ons dierenhotel.

Emily

Emily is op dit moment bezig met haar opleiding Dierenverzorging niveau 4 en zit in haar voorlaatste jaar. Na haar stageperiode van 4 weken bij ons dierenhotel zijn we nu dolblij dat zij in de vakanties en naast school ons team versterkt. Emily heeft al meerdere stages gelopen zoals bij de dierenambulance, een asiel en een hondenuitlaatservice. In de familie en kennissenkring zijn ook veel honden waar Emily vaak mee optrekt.

Kaya

Kaya heeft net haar studie dierenverzorging afgerond en is sinds deze zomer bij ons dierenhotel aan de gang. Zij is gek op honden en katten!

Perry

Perry heeft het afgelopen jaar zijn studie dierenverzorging afgerond. In 2014 heeft hij al eens stage gelopen bij ons Dierenhotel en dat is toen dusdanig goed bevallen dat hij nu één van onze vaste krachten is. Perry maakt graag eens kennis met u!

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite