Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Onze mensen

Dirk Burger

Burgers Dierenhotel Egmond bestaat sinds 1977 en is opgericht door Johan en Leidy Burger. Hun zoon Dirk Burger is tot volle tevredenheid van Johan Burger sinds 2014 werkzaam tot en heeft inmiddels het roer overgenomen. Hij is in de zaak gestapt om zo de voortgang van het bedrijf te garanderen.

Dirk heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op een goede manier met dieren om te gaan. Hij leeft voor de dieren en is zeven dagen per week, dag en nacht, bereikbaar voor uw lievelingsdier.

Jolijn

Jolijn is vliegende kiep bij Burgers Dierenhotel en neemt altijd haar eigen hond mee. Naast het verzorgen van de dieren houdt zij zich bezig met de website en andere aanverwante zeken rondom ons dierenhotel.

Emily

Emily is na haar stage periode van 4 weken bij ons blijven werken in de schoolvakanties. Sinds 2018 heeft zij haar diploma dierverzorging niveau 4 behaald en is zij een van de vaste medewerkers van Burgers Dierenhotel. Door haar opleiding en vele stages bij dierenambulance, honden uitlaatservice, trimsalon en dierenhotel heeft zij haar kennis verbreed. Naast haar werk bij Burgers Dierenhotel past zij ook geregeld op op honden in haar kennissenkring. Emily gaat zich naast het werk in het dierenhotel ook bezig houden met het (leren) trimmen van verschillende soorten hondenrassen.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite