Burgers Dierenhotel Egmond
Burgers Dierenhotel Egmond

Onze mensen

Dirk Burger

Burgers Dierenhotel Egmond bestaat sinds 1977 en is opgericht door Johan en Leidy Burger. Hun zoon Dirk Burger is tot volle tevredenheid van Johan Burger sinds 2014 werkzaam tot en heeft inmiddels het roer overgenomen. Hij is in de zaak gestapt om zo de voortgang van het bedrijf te garanderen.

Dirk heeft de juiste kennis en ervaring in huis om op een goede manier met dieren om te gaan. Hij leeft voor de dieren en is zeven dagen per week, dag en nacht, bereikbaar voor uw lievelingsdier.

Jolijn

Jolijn is vliegende kiep bij Burgers Dierenhotel en neemt altijd haar eigen hond mee. Naast het verzorgen van de dieren houdt zij zich bezig met de website en andere aanverwante zeken rondom ons dierenhotel.

Kaya

Kaya heeft in het schooljaar van 2017 haar diploma dierenverzorging niveau 4 behaald. Sinds die tijd werkt ze bij Burgers Dierenhotel als één van de vaste krachten. Ze is dierenverzorgster geworden omdat ze het erg van belang vind dat dieren goed verzorgt en behandeld worden. Vanaf kleins af aan is zij opgegroeid met een hond en katten en heeft zo haar interesse en liefde ontwikkeld voor beide diersoorten. Naast haar werk in het dierenhotel past ze regelmatig op honden en katten van familie. Kaya gaat zich naast haar werk in het dierenhotel zich bezig houden met het leren van trimmen.

Kelsey

Kelsey heeft bij ons stage gelopen en dit is haar, en ons, zo goed bevallen dat zij bij ons is blijven werken. Ze is opgegroeid met een hond en meerdere katten en gaat regelmatig met haar witte herder uit wandelen. In de toekomst zal ook Kelsey zich bezig gaan houden met het leren trimmen van honden.

Emily

Emily is na haar stage periode van 4 weken bij ons blijven werken in de schoolvakanties. Sinds 2018 heeft zij haar diploma dierverzorging niveau 4 behaald en is zij een van de vaste medewerkers van Burgers Dierenhotel. Door haar opleiding en vele stages bij dierenambulance, honden uitlaatservice, trimsalon en dierenhotel heeft zij haar kennis verbreed. Naast haar werk bij Burgers Dierenhotel past zij ook geregeld op op honden in haar kennissenkring. Emily gaat zich naast het werk in het dierenhotel ook bezig houden met het (leren) trimmen van verschillende soorten hondenrassen.

Senna

Senna heeft in 2017 stage bij ons gelopen en is na deze stage bij ons blijven werken in de weekenden en schoolvakanties. Nadat ze er een jaartje tussenuit is geweest en in 2019 haar diploma dierverzorging niveau 4 heeft behaald, heeft zij zich weer bij ons team gevoegd. Naast haar werk is Senna ook thuis bezig met de verzorging van haar honden en katten, en past zij regelmatig op huisdieren van kennissen en vrienden.

Certificering

Burgers Dierenhotel Egmond hecht veel waarde aan de kwaliteit van opvang en zorgt goed voor uw huisdier. Wij zijn Dibevo gecertificeerd. Dibevo is de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche. Ook zijn we aangesloten bij Aequor als erkend leerbedrijf.

Copyright © Digiwebsite - Dit is een website van Digiwebsite